Megrendelési tájékoztató

Legfontosabb tudnivalók:

A vásárlás nem kötött regisztrációhoz, webáruházunkban vendégként is vásárolhat.

A rendelés menete:

-termék és mennyiség kiválasztása
-számlázási és szállítási adatok kitöltése
-fizetési mód kiválasztása
-megrendelés elküldése
-a megrendelés elküldése után rendszerünk pár percen belül egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld az Ügyfélnek
-megrendelését munkanapon, legkésőbb 24 órán belül megerősítjük és Önnek egy összegző emailt küldünk a pontos fizetendő összegről és a szállításra kerülő mennyiségről. Kérjük, ha Ön a fizetésnél a közvetlen átutalást választotta, mindenképpen várja meg ezt a megerősítő emailt!

Az árak kilogrammban és darabban vannak meghatározva. Amennyiben a mennyiség tizedes formátumban is beállítható (pl. 0,2 ) abban az esetben kilogrammban vagy literben van meghatározva. A mértékegységet minden esetben feltüntettük.

Az árak magyar forintban értendők és az ÁFÁ-t (18%/27%) tartalmazzák.

A rendelés végösszege nem tartalmazza a szállítási díjat! A szállítási díj a Kosár oldalon jelenik meg, amennyiben az Ön által kiválasztott termékek megfelelnek a posta szállítás feltételeinek.

Rendelését leadhatja telefonon is a +36 30 989 2496-as telefonszámon, vagy elküldheti az info@royesfarm.hu e-mail címre.

Fizetési feltételek:

A vásárló a rendelés elküldése előtt nyilatkozik arról, hogy a rendelését mely fizetési móddal kívánja kifizetni, amelytől később nem térhet el!

Amennyiben Vásárló minden adatot megfelelőnek talál, a megrendelés elküldése gombra kattintva küldheti el Szolgáltató részére megrendelését. A jog szerint ez a megrendelés fizetési kötelezettséggel járó megrendelés, amelyet Vásárló tudomásul vesz.

Amennyiben a Szolgáltató az aktuális termékkészletének megfelelően nem tudja maradéktalanul teljesíteni Vásárló rendelését, akkor arról minden esetben telefonon értesíti a Vásárlót. Ekkor a Szolgáltató a Vásárlónak helyettesítő terméke(ke)t, módosítást ajánl fel, amelyet a Vevő nem köteles elfogadni, viszont kérheti a kiszállítást változatlan díjon a rendelkezésre álló termékekkel, vagy kérheti a rendelés törlését is. A rendelés törléséről a Szolgáltató emailben visszaigazolást küld.

A webáruházon a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

-előre utalás (számla ellenében)
-futár részére készpénzben vagy bankkártyával (utánvét)
-személyes átvétel esetén készpénzben

Előreutalás (banki átutalás):

Fizetési mód választása esetén az alábbi számlaszámra kell utalnia. Ezen mód választása esetén mindig értesítjük a már elkészült számla elküldése után a vásárlót. Csak a már kifizetett ellenérték után tudjuk megkezdeni a szállítást.

Takarékbank
Számlatulajdonos neve: Dobossy Károly
Számlaszám: 73200017-16058071
IBAN: HU18732000171605807100000000
BIC/SWIFT: TAKBHUHB

Ügyeljen arra hogy a közleményben szerepeljen a számla száma.

Egyéb információk:

A számlát a csomag tartalmazza.

A kézbesítés sikerességéhez fontos:

A cím egyértelműen beazonosítható és megközelíthető legyen  Ennek elmulasztása esetén Szállító nem vállal felelősséget a kiszállításért vagy annak elmaradásáért, illetőleg az ezzel kapcsolatban esetlegesen felmerült károkért.

Ha szállítási címként a munkahelyi címét jelöli meg, kérjük, feltétlenül tüntesse fel a cég nevét a szállítási cím megadásánál (a Megjegyzés rovatba is beírhatja), így a futár biztosan meg fogja találni.
Ha a szállítási címen a kapucsengőn nem az Ön, azaz nem a Megrendelő neve szerepel, kérjük ezt is jelezze a rendelés során a Megjegyzésben a kapucsengőn található név megjelölésével. Ezt az információt rá fogjuk írni a csomagra.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Csak abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját!
Kérjük, a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni. Csak abban az esetben vegye át, ha mindent rendben talál!